Álláslehetőségek

Keressük új ADMINISZTRÁTOR csapattársunkat!

A Félegyházi Pékség Kft. egy 100%-ban magyar, családi tulajdonú sütőipari vállalkozás. Folyamatosan fejlődünk és növekszünk, így céges kis családunkat is bővítjük!

Mi is lenne a Te feladatod?
Adminisztrációs munkatársunkként az adatok megfelelő rögzítését és az azzal kapcsolatos kimutatások elkészítését szeretnénk rád bízni.

Milyen embert keresünk?
Kedves-mosolygós csapatjátékost, aki önállóan is precízen és pontosan tud dolgozni. Mindenképp fontos, hogy szeresd jól érezni magad, a nyugodt légkört és a finom kávét, mert nálunk ezek garantáltak!

Mik a szakmai elvárásaink?
Mivel ez egy főként számítógépes tevékenységgel egybekötött álláslehetőség, így szükséges a számítógép felhasználói szintű ismerete. Középfokú végzettség elegendő a munkakör betöltéséhez, és pályakezdőket is szívesen fogadunk!

Mit adunk Neked mi?
Nálunk mindenki egyenlő, és értékeljük munkatársaink fáradozásait. Munkába járásodat támogatjuk, és versenyképes bérezési csomagot kínálunk számodra. Szakmai fejlődést ígérünk, és nálunk hosszútávra is tervezhetsz!

Mit kell tenned, hogy megtalálhassuk egymást?
Kattints a „Jelentkezem” gombra, ahol csatold fényképes önéletrajzod, melyben a nettó bérigényedet is megjelölöd. A motivációs levél írása nem kötelező, de szívesen olvasnánk Rólad bővebben is!

Munkaidő: 07:30-16:00

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ha érdekel a lehetőség, keress minket a munkaugy@felegyhazipekseg.hu e-mail címen, vagy a +36 70 000 2929-es telefonszámon!
Személyesen hétköznapokon: Kiskunfélegyháza, Szegedi út 77.

Az önéletrajz beküldésével Ön hozzájárul adatainak kezeléséhez a Félegyházi Pékség Kft. szervezeti egységein belül. Adatkezelési tájékoztatónk megtalálható a www.felegyhazipekseg.hu/allaslehetosegek-adatkezelesi-tajekoztato oldalon.

Munkakör: Adminisztrátor
Város: Kiskunfélegyhàza

Jelentkezés a pozícióra

Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx