Álláslehetőségek

Keressük új FEHÉRÁRUS GÉPKISZOLGÁLÓNKAT!

A Félegyházi Pékség egy 100%-ban magyar, családi tulajdonú sütőipari vállalkozás. Folyamatosan fejlődünk és növekszünk, így céges kis családunkat is bővítjük Kiskunfélegyházán!

Mi is lenne a Te feladatod?
Te adnád meg vásárlóink mindennapi pékáruit, a kiflit és a zsemlét. Fizikai munkáról van szó, így természetesen munkád során ezt figyelembe is vesszük. A feladat miatt ne aggódj, minden segítséget megadunk a betanulásod során!

Mit kínálunk Neked mindezért?
Nálunk mindenki fontos és egyenlő. Munkádat magas órabérrel és ezen felüli juttatásokkal háláljuk meg. Ránk bátran számíthatsz, stabil és hosszútávú munkahelyet kínálunk, bejelentett munkaviszonnyal. A vidékiek üzemanyag költség támogatást kapnak. A fizikai munka végett balesetbiztosítást is kötünk Veled!

Munkaidő: 15:00-23:30

Hogyan tudsz jelentkezni?
Ha érdekel a lehetőség, keress minket a munkaugy@felegyhazipekseg.hu e-mail címen, vagy a +36 70 000 2929-es telefonszámon!
Személyesen hétköznapokon: Kiskunfélegyháza, Szegedi út 77.

Az önéletrajz beküldésével Ön hozzájárul adatainak kezeléséhez a Félegyházi Pékség Kft. szervezeti egységein belül. Adatkezelési tájékoztatónk megtalálható a www.felegyhazipekseg.hu/allaslehetosegek-adatkezelesi-tajekoztato oldalon.

Munkakör: Fehérárus gépkiszolgáló
Város: Kiskunfélegyhàza

Jelentkezés a pozícióra

Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx