A magas minőségi követelmények által felállított színvonalnak a legmodernebb gépek segítenek megfelelni, amelyek az utóbbi évek korszerűsítéseinek az eredménye. A hatékony munkavégzés mellett azonban ugyanolyan fontos a termékek minősége és a vevőinknek való megfelelés nap, mint nap. Így a fejlett európai színvonalú gyártó berendezések és gyártó sorok felállításával elért hatékonyságot ötvöztük a hagyományos recepteken és technológián alapuló minőségi pékáru gyártással.

Kenyereink a hagyományos kovászolási eljárással készülnek, legalább 8 órán keresztül érlelt kovász felhasználásával, így valóban akár egy hétig is megőrzik frissességüket, bélzetük selymes tapintású, nem morzsálódik, ízükben és illatukban visszaköszön az érett kovász kellemes zamata.

Péksüteményeink házias jelleggel készülnek, mind a receptekben, mind az elkészítésükben nagyanyáink hagyományaira támaszkodtunk. A töltelékek természetes alapanyagok és valódi gyümölcsök felhasználásával készülnek, így biztosítva a tökéletes ízharmóniát.
Házi péksüteményeink teljesen a hagyományos manufakturális módszerekkel, kézzel készülnek, prémium minőségben!

A piac és a vevői igények minél magasabb fokú kielégítése miatt folyamatos termékfejlesztés zajlik üzemünkben. Ennek eredményeként vezettük be teljes kiőrlésű és kornspitz péksüteményeinket, melyek nem csak finomak, de az egészségtudatos táplálkozást is segítik.

2014 tavaszán kezdtük el a helyben sütött technológia bevezetését. Frissen sült, langyos Félegyházi kiflink szinte már összes mintaboltunkban megtalálható a többi helyben sütött termékkel együtt.