A Félegyházi Pékség Délkelet-Magyarország meghatározó friss pékárut termelő vállalkozása, melynek piaca nyugaton a Duna vonalán is túlra nyúlik, keleten és délen az országhatárig, északon a Dunakanyarig terjed, beleértve egész Budapest területét.

Cégünk 1999-ben kezdte meg működését az akkori kiskunfélegyházi villanymalom helyén, ahol 2001-ig kizárólag malomipari termékek előállításával foglalkoztunk.

2001. március 1-jén került a kenyérgyár a Kiskunfélegyházi Malom Kft. tulajdonába. Ekkor „vertük le a lakatot” a 20 fővel vegetáló kenyérgyárról és kezdtük meg működtetését.

2004-ben a gazdasági és technológiai hatékonyság ésszerűsítése miatt profiltisztítást hajtottunk végre, mivel a sütőipari tevékenység folytatásának és fejlesztésének és a malomipari tevékenységnek is igen magasak voltak a beruházási és fejlesztési költségei. Döntenünk kellett, hogy melyik tevékenységet folytassuk tovább. Ezen okok miatt egy kisebb bérelt üzemegységünket felszámoltuk, a malomipari tevékenységet befejeztük, így 2004 őszétől kizárólag sütőipari vállalkozásként tevékenykedünk.

A kezdetek óta folyamatosan fejlődünk. Célul tűztük ki, hogy a fogyasztókat kiváló minőségű pékáruval lássuk el, minél szélesebb rétegben. Az évek során termelési terünk és kapacitásunk is a sokszorosára növekedett. Régi gépeinket folyamatosan korszerűsítjük, újakra cseréljük, ezzel is biztosítva a minőséget és hatékonyságot.
Beszállítóinkat is ez alapján választjuk ki. Törekszünk rá, hogy kizárólag olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akik elkötelezettek céljaink mellett, termékeikkel és tudásukkal segítenek bennünket azok elérésében.
2001-ben nyitottuk első saját mintaboltunkat Kecskeméten. Szerettünk volna, hogy a termékeinket vásárlókkal személyesen találkozzunk, munkánk gyümölcsét első kézből adhassuk át nekik. Mára közel 90 pékáru boltot üzemeltetünk, naponta 40-45.000 vásárló választja termékeinket..

2013-ban ismét mérföldkőhöz érkeztünk. Szerettük volna új szintre emelni mintaboltjainkat és a kiszolgálás színvonalát. Több mint 1 éves tervezés és munka után 2014-ben teljesen megújultunk. Új logónk a kiváló minőség mellett már sokkal többet jelentett. Helyben sütött pékáruval, friss szendvicsekkel bővítettük kínálatunkat, melyeket több helyen már helyben is fogyaszthatnak kedves vásárlóink. Nem titkolt célunk, hogy a pékáru vásárlást és fogyasztást élménnyé varázsoljuk

A Félegyházi Pékség 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Jelenleg közel 1000 kollégánknak biztosítunk munkalehetőséget és megélhetést Kiskunfélegyházán és pékáru mintaboltjainkban.