Álláslehetőségek

Keressük következő HIGIÉNIAI MUNKATÁRSAINKAT!

A Félegyházi Pékség egy 100%-ban magyar, családi tulajdonú sütőipari vállalkozás. Folyamatosan fejlődünk és növekszünk, így céges kis családunkat is bővítjük Kiskunfélegyházán, délelőtti és délutáni műszakban!

Mi is lenne a Te feladatod?
A pékáruknak és munkatársainknak tiszta és rendezett környezetre van szüksége, hogy igazán minőségi darabok készülhessenek. Az élelmiszer szabályoknak megfelelő tisztítási folyamatok ezért elengedhetetlenek. Munkád során Te felelnél a megfelelő higiéniás irányelvek betartásáért, és azért, hogy a hétköznapokban minden a lehető legtisztábban mehessen.

Mit kínálunk mi Neked?
Nálunk mindenki fontos és egyenlő. Munkádat magas órabérrel és ezen felüli juttatásokkal háláljuk meg. Ránk bátran számíthatsz, stabil és hosszútávú munkahelyet kínálunk, bejelentett munkaviszonnyal. A vidékiek üzemanyag költség támogatást kapnak. Balesetbiztosítást is biztosítunk számodra!

Munkavégzés ideje: 06:00-14:30 / 14:00-22:30 / 21:30-06:00

Hogyan tudsz jelentkezni?
Személyesen (H-P; 8:00-12:00): Kiskunfélegyháza, Szegedi út 77.
Online: munkaugy@felegyhazipekseg.hu
Telefonon: +36 70 000 2929

 

Az önéletrajz beküldésével Ön hozzájárul adatainak kezeléséhez a Félegyházi Pékség Kft. szervezeti egységein belül. Adatkezelési tájékoztatónk megtalálható a www.felegyhazipekseg.hu/allaslehetosegek-adatkezelesi-tajekoztato oldalon.

Munkakör: Higiéniai munkatárs
Város: Kiskunfélegyhàza

Jelentkezés a pozícióra

Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx