Álláslehetőségek

Keressük következő LEMEZTISZTÍTÓ MUNKATÁRSUNKAT!

A Félegyházi Pékség egy 100%-ban magyar, családi tulajdonú sütőipari vállalkozás. Folyamatosan fejlődünk és növekszünk, így céges kis családunkat is bővítjük Kiskunfélegyházán!

Mi is lenne a Te feladatod?
A pékáruknak tiszta és rendezett környezetre van szüksége, hogy igazán minőségi darabok készülhessenek. Az élelmiszer szabályoknak megfelelő tisztítási folyamatok ezért elengedhetetlenek. Munkád során Te felelnél a megfelelő higiéniás irányelvek betartásáért, és azért, hogy a hétköznapokban minden a lehető legtisztábban mehessen.

Mit kínálunk Neked mindezért?
Nálunk mindenki fontos és egyenlő. Munkádat magas órabérrel és ezen felüli juttatásokkal háláljuk meg. Ránk bátran számíthatsz, stabil és hosszútávú munkahelyet kínálunk, bejelentett munkaviszonnyal. A vidékiek üzemanyag költség támogatást kapnak. Balesetbiztosítást is biztosítunk számodra!

Munkaidő: 06:00-14:30 / 14:30-23:00

Hogyan tudsz jelentkezni?
Ha érdekel a lehetőség, keress minket a munkaugy@felegyhazipekseg.hu e-mail címen, vagy a +36 70 000 2929-es telefonszámon!
Személyesen hétköznapokon: Kiskunfélegyháza, Szegedi út 77.

Az önéletrajz beküldésével Ön hozzájárul adatainak kezeléséhez a Félegyházi Pékség Kft. szervezeti egységein belül. Adatkezelési tájékoztatónk megtalálható a www.felegyhazipekseg.hu/allaslehetosegek-adatkezelesi-tajekoztato oldalon.

Munkakör: Lemeztisztító
Város: Kiskunfélegyhàza

Jelentkezés a pozícióra

Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx