Álláslehetőségek

Keressük új SÜTEMÉNYES GÉPKISZOLGÁLÓ munkatársunkat!

A Félegyházi Pékség egy 100%-ban magyar, családi tulajdonú sütőipari vállalkozás. Folyamatosan fejlődünk és növekszünk, így céges kis családunkat is bővítjük Kiskunfélegyházán!

Mi is lenne a Te feladatod?
Ha szereted a süteményeket, ne is gondolkozz tovább! Gyárunkban a süteményeink elkészülési folyamataiban kell a segítséged. Felügyelned kell, hogy megfelelő-e a minősége a tésztának, ahol szükséges kézzel elkészíteni a termékek egy részét, és még sorolhatnánk. Sokféle cukrásztermékünk van, így egy napod sem lenne ugyanolyan, mint az előző! Ne aggódj, a betanulás során mindenben segítünk majd Neked.

Mit kínálunk mi cserébe?
Nálunk mindenki fontos és egyenlő. Munkádat magas órabérrel és ezen felüli juttatásokkal háláljuk meg. Ránk bátran számíthatsz, stabil és hosszútávú munkahelyet kínálunk, bejelentett munkaviszonnyal. A vidékiek üzemanyag költség támogatást kapnak. Mivel a gyárban dolgozol, balesetbiztosítást is nyújtunk számodra.

Munkaidő: 17:00-01:30, 18:00-02.30

Hogyan tudsz jelentkezni?
Személyesen hétköznapokon, 8:00-16:00:: Kiskunfélegyháza, Szegedi út 77.
Online: munkaugy@felegyhazipekseg.hu
Telefonon: +36 70 000 2929

 

Az önéletrajz beküldésével Ön hozzájárul adatainak kezeléséhez a Félegyházi Pékség Kft. szervezeti egységein belül. Adatkezelési tájékoztatónk megtalálható a www.felegyhazipekseg.hu/allaslehetosegek-adatkezelesi-tajekoztato oldalon.

Munkakör: Süteményes gépkiszolgáló
Város: Kiskunfélegyhàza

Jelentkezés a pozícióra

Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx